Materialenmarkt

Onderdeel van Wol in de Hoofdrol 2018 is een Materialenmarkt met, hoe kan het ook anders, wol in de hoofdrol.
Op een prachtige locatie in Kollumerpomp zullen in het weekend van 26 en 27 mei 2018 heel veel stands te vinden zijn die iets te maken hebben met textiel en wol in het bijzonder. Spinnen, vilten, weven, breien, borduren, haken, kantklossen, naaien, quilten….  Standhouders voor deze markt worden benaderd en mogen ons ook benaderen natuurlijk!

materialenmarkt materialenmarkt2

Workshop Vilten met Wol en Papier

Workshop Vilten met Wol en Papier

Naast de markt zullen er diverse andere activiteiten plaatsvinden dit weekend.  Zo is er de eerste dag  een Weef-In (zie elders op deze site) en zullen er op de tweede dag diverse workshops worden gegeven, van inloopworkshops voor jong en oud en kleinbeprijsd, tot een bijzondere dagworkshop op 27 mei van 10.00 tot 17.00 uur: Vilten met Wol en Papier; hiervoor dient u zich aan te melden. 

Ga hiervoor naar het programma-overzicht van  de markt  via deze link: PROGRAMMAOVERZICHT-MARKTDAGEN

Sommigen  zullen zich deze markt wellicht nog herinneren van de locatie aan de Viaductweg  bij de Wolstudio in Haren.
De combinatie van gemoedelijkheid, sfeer, heerlijke catering, de diversiteit aan standhouders en de inspirerende workshops   zullen we zeker ook nastreven tijdens deze Friese editie van Wol in de Hoofdrol. Aan de locatie zal het zeker niet liggen want It Dreamlân is een prachtig kader voor deze markt. Er zijn kampeermogelijkheden en groepsruimtes en huisjes te huur op deze landelijke locatie. Zowel voor standhouders als bezoekers wellicht een goed idee om er gelijk een mooi textielweekend of week van te maken.